Tegnestuen prækvalificeret i 3 opgaver

1. Charlotte Skibsteds Tegnestue er sammen med Domus Arkitekter A/S, Grontmij Carlbro samt Brd. A. og B. Andersen A/S prækvalificeret til at konkurrere om byggeopgaven Hørkær storparcel A for Herlev almennyttige boligselskab. Opgaven drejer sig om udviklingen af et nyt boligområde der skal rumme ca.53 nye boliger i Herlev Syd.

2. Tegnestuen er også prækvalificeret til totalentreprisen Kasernegrunden som omhandler  73 nye plejeboliger på den gamle kasernegrund i Jægersborg i samarbejde med NCC, Force_4 Architects, Domus Arkitekter A/S og Grontmij/Carlbro 

3. Tegnestuen er yderligere prækvalificeret i samarbejde med SBS A/S til at konkurrere om 3 nye gårdrum i Københavns Kommune. Charlotte Skibsteds Tegnestue er totalrådgiver og SBS forretningsfører.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.