Tegnestuen medvirker i ny bog

 

bogomtale1

Charlotte Skibsteds Tegnestue er repræsenteret i en ny bogudgivelse vedrørende bevaringsstrategier for herregårdshaver. Tegnestuen medvirker med projektet Sanderumgård Romantiske Have. Bogen er udgivet af Realdania som også er inititativtager og bidrager med økonomisk støtte til projektet “Fremtidens Herregård”. Uddrag fra bogens forord:

“Herregårdshaver er en integreret del af kulturmiljøerne, der udgør Danmarks kulturarv. Danmark har få, men vigtige haver med arkitektoniske og kulturhistoriske værdier, der har interesse som kulturarv og derfor kan betragtes som umistelige. Herregårdshavernes fremtid er alvorligt truet af forfald. Et forfald der ikke umiddelbart sletter dem fra landkortet, men truer med at forringe og forenkle dem i en sådan grad, at de mister deres historiske og arkitektoniske værdi.”

For mere information om projektet:

http://www.fremtidensherregaard.dk/

www.dr.dk/dr2/historiske_haver

www.skibsted-landscape.com/projekter/private-haver/sanderumgaard-romantiske-herregardshave/

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.