Aflevering og indvielse af nye landskabsprojekter

INDVIELSE AF BAKKEHUSMUSÉETS HAVE

Med Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Muséerne som bygherre, og med støtte fra Augustinus Fonden, FrederiksbergFonden, Otto Bruuns Fond og  Godfred Birkedal Hartmanns Familiefond er Bakkehusmuséets have på Frederiksberg nu indviet og taget i brug. Haven blev indviet april 2017 på en solrig dag med musik og havevandring hvor Charlotte Skibsteds tegnestue redegjorde for tilblivelsen og processen bag den nye have. Det nye Orangeri med café sørgede for mad og drikke. Følg link for mere information.

img_1935

img_1842

bakke-3

bakke-1

bakke-2

ODENSE Å UD I DET BLÅ

Med Odense Kommune som bygherre og med støtte fra Nordea Fonden har vi skabt en række nye indgreb i vandfladen omkring Odenså Å ved Munke Mose park centralt i Odense. I 2016 påbegyndtes det første projekt hvor boardwalks og træplateauer skaber større tilgængelighed helt ud i vandfladerne på udvalgte lokaliteter i parken. Forudsætningen for det første projekt var den store donation fra Nordea fonden i 2015, hvor Munke Mose blev valgt ud som ét af 13 projekter, der på landsplan var udvalgt af mange hundrede projekter, der nød støtte af Nordea fonden.

munkemose-syd-1

munkemose-syd-2

mmv2

mmv

GAMMEL KALKBRÆNDERIVEJ FÆLLES GÅRDHAVE

På Østerbro i København har vi for Københavns Kommune og beboerne skabt et landskabeligt og frodigt haveanlæg der vægter samspillet mellem rekreative aktiviteter, funktionsbaserede krav og beboernes individuelle ønsker til leg og ophold. I gårdhaven har vi plantet en masse nye træer, tusindvis af  græsser, stauder og løg. Gårdanlægget er karakteristisk med sin aflange smalle form og et terræn der bevæger sig i tre forskellige niveauer, nu indbyrdes forbundet med rekreative nicher, trappeforløb og øget biodiversitet i gårdanlæggets frodige plantninger. Den nye gårdhave er finansieret af stat og kommune.

dsc04583

img_5415

dsc04575

img_5406


H.C.ANDERSENS BARNDOMSHJEMS HAVE ODENSE

I samarbejde med Odense By’s Muséer og Odense Kommune har vi skabt et fint lille afgrænset haverum åbent for offentligheden, hvori der indlægges plantningsmæssig oplevelse, skønhed og intimitet, der relaterer sig til digterens planteunivers og eventyr. Haven besøges årligt af mange tusinde turister fra hele verden, herunder særligt forskere og litterater fra Kina og Japan som nu  får mulighed for at dykke endnu længere ned i digterens univers nå de bevæger sig rundt i barndomshjemmets have.

hca-2

hca-4

hca-6

hca-5

Kommentarer er lukkede.