Charlotte Skibsted tildelt Odense Kommunes Arkitekturpris 2013

Charlotte Skibsted og bygherre Erik og Susanne Vind er tildelt Odense Kommunes Arkitekturpris 2013 for restaurering af Sanderumgård Romantiske Have. Prisen uddeles for særlig godt og smukt byggeri og udpeger anlæg eller byggeri hvor overliggeren er sat højt og ambitiøst. Uddrag fra juryen:

“Projektet er gennemført med omhu for historien og forståelse for de landskabsarkitektoniske processer, der kontinuerligt har transformeret haven og fortsat vil gøre det. Haven er forbilledligt formidlet og et flot eksempel på, hvordan bevaring og forandring kan gå hånd i hånd og bringe fortiden ind i fremtiden.”

imgp4660

Se også tegnestuens arkitekturpriser under afsnittet udmærkelser.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.